Özgöçmen

Milletvekili Açıkgöz, ‘Ramazan-ı Şerif’imiz Mübarek Olsun’

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 01.04.2022 - 15:03, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Milletvekili Açıkgöz, ‘Ramazan-ı Şerif’imiz Mübarek Olsun’

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Ramazan Ayı için kutlama mesajı yayımladı.
    Milletvekili Açıkgöz mesajında; “Özlemle yolunu gözlediğimiz, sevinçle karşıladığımız, on bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’te gönülleriniz huzurlu, sofralarınız bereketli olsun. Yüce Rabbimiz ilahî emrinde; “Ramazan ayı, insanlar için bir hidayet rehberi, doğru yolun ve hak ile batılı birbirinden ayırmanın apaçık delilleri olarak Kur’an’ın kendisinde indirildiği aydır. Öyle ise içinizden kim bu aya ulaşırsa onu oruçlu geçirsin.” (Bakara, 2/185) diye buyuruyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huzurla oruçların tutulduğu, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in hatimlerle evlerimizin bereketlendiği, ibadetlerin şevkle yapıldığı, sofralarımızda maddi ve manevi değerlerin paylaşıldığı, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır. “Hoş geldin ya şehr-i Ramazan. Hoş geldin.” Hoşgörü, saygı ile gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, İslami değerlerle bezenmiş tarihsel ve kültürel zenginliklerimizin bir arada yaşandığı; ülkemiz, İslam coğrafyaları ve tüm insanlık için barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hâkim olduğu bir vaktin yaşanmasını dilerim. Ramazan-ı Şerif ayımızın; hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve dünya milletlerinin kardeşliği ile yaşadığımız salgından kurtulmaya vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder; sağlık, afiyet ve mağfiretle cümlemizi Ramazan Bayramı’na ulaştırmasını dilerim. Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın” dedi.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Ramazan Ayı için kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Milletvekili Açıkgöz mesajında;

“Özlemle yolunu gözlediğimiz, sevinçle karşıladığımız, on bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’te gönülleriniz huzurlu, sofralarınız bereketli olsun. Yüce Rabbimiz ilahî emrinde; “Ramazan ayı, insanlar için bir hidayet rehberi, doğru yolun ve hak ile batılı birbirinden ayırmanın apaçık delilleri olarak Kur’an’ın kendisinde indirildiği aydır. Öyle ise içinizden kim bu aya ulaşırsa onu oruçlu geçirsin.” (Bakara, 2/185) diye buyuruyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huzurla oruçların tutulduğu, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in hatimlerle evlerimizin bereketlendiği, ibadetlerin şevkle yapıldığı, sofralarımızda maddi ve manevi değerlerin paylaşıldığı, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır. “Hoş geldin ya şehr-i Ramazan. Hoş geldin.” Hoşgörü, saygı ile gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, İslami değerlerle bezenmiş tarihsel ve kültürel zenginliklerimizin bir arada yaşandığı; ülkemiz, İslam coğrafyaları ve tüm insanlık için barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hâkim olduğu bir vaktin yaşanmasını dilerim. Ramazan-ı Şerif ayımızın; hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve dünya milletlerinin kardeşliği ile yaşadığımız salgından kurtulmaya vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder; sağlık, afiyet ve mağfiretle cümlemizi Ramazan Bayramı’na ulaştırmasını dilerim. Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın” dedi.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.