Demir Kıbrıs harekatının yıldönümünü kutladı

GÜNCEL 20.07.2022 - 13:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Demir Kıbrıs harekatının yıldönümünü kutladı

Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, Kıbrıs harekatının yıldönümün kutladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, Kıbrıs harekatının yıldönümün kutladı.   Demir, "Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına yazmışız.  Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 48. yıl dönümünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutluyor, bu büyük zaferde başta harekatın lideri dönemin başbakanı Karaoğlan Bülent Ecevit, Rauf Denktaş ve Aziz şehitlerimizi minnetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum" dedi.  
Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, Kıbrıs harekatının yıldönümün kutladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Eğitim-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir, Kıbrıs harekatının yıldönümün kutladı.  

Demir, "Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına yazmışız. 

Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 48. yıl dönümünde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nı kutluyor, bu büyük zaferde başta harekatın lideri dönemin başbakanı Karaoğlan Bülent Ecevit, Rauf Denktaş ve Aziz şehitlerimizi minnetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.