NTSO VE NTB’ dan öğrencilere bot ve mont yardımı

EĞİTİM 21.10.2021 - 18:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

NTSO VE NTB’ dan öğrencilere bot ve mont yardımı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası geleneksel hale gelen yardımlarını bu yılda yerine getirdi.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere alınan bot ve montlar, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.   Nevşehir Valiliği’nde gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, her sene yaptıkları yardımı bu sene de yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.   Eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitim faaliyetlerine her zaman destek olmayı görev bildiklerinin altını çizen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 365 oda ve borsasıyla 1 buçuk milyon üyesiyle Türkiye’nin ekonomisine yön veren en büyük kuruluştur. Türkiye’deki kalkınmaya katkı sağlıyor. Bu yıl da 365 oda borsa aracılığı ile öğrencilerimize yönelik yardım başlattık. Eğitime yatırım yaparsanız hiçbir zaman zarar etmezsiniz.” diye konuştu.   Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise yaptığı açıklamasında; "Her yıl eğitim yardımlarının düzenli olarak yapılmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi unutmadık. Üst kuruluşumuz olan TOBB öncülüğünde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası olarak kışlık bot ve montlarıNevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildiği belirterek, Teslim edilen botlar ve montlar daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilecekdedi.   Vali Becel konuşmasında ise, her eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımları dolayısı ile NTSO ve NTB’ye teşekkürlerini iletti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Ticaret Borsası geleneksel hale gelen yardımlarını bu yılda yerine getirdi.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası aracılığı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere alınan bot ve montlar, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında düzenlenen törenle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

Nevşehir Valiliği’nde gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, her sene yaptıkları yardımı bu sene de yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

 

Eğitime büyük önem verdiklerini ve eğitim faaliyetlerine her zaman destek olmayı görev bildiklerinin altını çizen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 365 oda ve borsasıyla 1 buçuk milyon üyesiyle Türkiye’nin ekonomisine yön veren en büyük kuruluştur. Türkiye’deki kalkınmaya katkı sağlıyor. Bu yıl da 365 oda borsa aracılığı ile öğrencilerimize yönelik yardım başlattık. Eğitime yatırım yaparsanız hiçbir zaman zarar etmezsiniz.” diye konuştu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise yaptığı açıklamasında; "Her yıl eğitim yardımlarının düzenli olarak yapılmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi unutmadık. Üst kuruluşumuz olan TOBB öncülüğünde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası olarak kışlık bot ve montlarıNevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildiği belirterek, Teslim edilen botlar ve montlar daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilecekdedi.

 

Vali Becel konuşmasında ise, her eğitim öğretim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımları dolayısı ile NTSO ve NTB’ye teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.