Anne çocuk etkinliğinde anneler ve çocukları yüz maskeleri yaptı

NEVŞEHİR 29.03.2022 - 15:51, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Anne çocuk etkinliğinde anneler ve çocukları yüz maskeleri yaptı

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde anneler ve çocukları için Anne Çocuk Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklar anneleri ile birlikte keçeden yüz maskeleri yaparak çocuk oyunları oynayıp doyasıya eğlendi.
  Nevşehir Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Programı arasında yapılan işbirliği protokolü ile birlikte ailelerin çocukları ile daha kaliteli ve verimli zaman geçirmeleri amacıyla farklı etkinlikler düzenlenmeye başlandı.   İlk olarak müdürlük binası içerisinde bulunan Çocuk Oyun Alanı içerisinde anneler ve çocuklar için Anne Çocuk Etkinliği gerçekleştirildi.   Etkinliğe 03-06 yaş grubundaki çocuklar anneleri ile birlikte katılırken etkinlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Programı öğrencileri nezaretinde anneler çocukları ile birlikte keçeden yüz maskeleri yaptı.   Çocukları ile birlikte palyaço eşliğinde dans gösterilerine katılan anneler ardından öğrendikleri farklı çocuk oyunlarını kendi çocukları ile birlikte oynadı. Etkinlik sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.   Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından önümüzdeki günlerde Baba Çocuk ve Büyükanne Torun etkinlikleri de gerçekleştirilecek.
Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde anneler ve çocukları için Anne Çocuk Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte çocuklar anneleri ile birlikte keçeden yüz maskeleri yaparak çocuk oyunları oynayıp doyasıya eğlendi.

 

Nevşehir Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Programı arasında yapılan işbirliği protokolü ile birlikte ailelerin çocukları ile daha kaliteli ve verimli zaman geçirmeleri amacıyla farklı etkinlikler düzenlenmeye başlandı.

 

İlk olarak müdürlük binası içerisinde bulunan Çocuk Oyun Alanı içerisinde anneler ve çocuklar için Anne Çocuk Etkinliği gerçekleştirildi.

 

Etkinliğe 03-06 yaş grubundaki çocuklar anneleri ile birlikte katılırken etkinlikte Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişi Programı öğrencileri nezaretinde anneler çocukları ile birlikte keçeden yüz maskeleri yaptı.

 

Çocukları ile birlikte palyaço eşliğinde dans gösterilerine katılan anneler ardından öğrendikleri farklı çocuk oyunlarını kendi çocukları ile birlikte oynadı. Etkinlik sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından önümüzdeki günlerde Baba Çocuk ve Büyükanne Torun etkinlikleri de gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.