Vali Becel ‘den 'Yaşlılar Haftası' mesajı

GÜNCEL 19.03.2022 - 12:06, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vali Becel ‘den 'Yaşlılar Haftası' mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   Vali Becel yayınladığı mesajda; “Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır.   Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da hayatın çok özel bir dönemidir. Tecrübeleri ve birikimleriyle bizlere rehberlik eden ve her zaman örnek olan, varlıklarıyla yaşamımıza güzellikler katan, milli ve kültürel değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.   Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Sosyal devlet anlayışıyla; yaşlılarımızın daha sağlıklı daha mutlu, daha huzurlu olmaları, geleceğe güvenle bakmaları için var gücümüzle çalışıyoruz.   Bu duygularla değerli büyüklerimizin “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını” kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Vali Becel yayınladığı mesajda; “Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır.

 

Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da hayatın çok özel bir dönemidir. Tecrübeleri ve birikimleriyle bizlere rehberlik eden ve her zaman örnek olan, varlıklarıyla yaşamımıza güzellikler katan, milli ve kültürel değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

 

Büyüklerimize hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Sosyal devlet anlayışıyla; yaşlılarımızın daha sağlıklı daha mutlu, daha huzurlu olmaları, geleceğe güvenle bakmaları için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

Bu duygularla değerli büyüklerimizin “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını” kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.