Özgöçmen

350 evler mahallesi Ceylan sokakta sıcak asfalt çalışması tamamlandı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 21.10.2021 - 17:48, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

350 evler mahallesi Ceylan sokakta sıcak asfalt çalışması tamamlandı

Nevşehir Belediyesi tarafından içme suyu altyapısı yenilenen 350 Evler Mahallesi Ceylan Sokak’ta sıcak asfalt çalışması tamamlandı.
  Nevşehir Belediyesi tarafından içme suyu altyapısı yenilenen 350 Evler Mahallesi Ceylan Sokak’ta sıcak asfalt çalışması tamamlandı.   Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi Ceylan Caddesi'nde bir süre önce Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.   Yapılan çalışma ile birlikte uzun yıllardır kullanılan ve sık sık arızalara sebep olan eski içme suyu hatları yeni nesil polietilen borularla yenilendi.   Altyapı yenileme çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde üstyapı için hazırlıklara başlandı.   Yaya kaldırımları yenilenen Ceylan Sokak’ta PMT serimi gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle de özel halk otobüslerinin kullandığı caddeyi sıcak asfalt konforu ile buluşturdu.   Yapılan çalışma ile birlikte 350 evler Mahallesi'ndeki Ceylan Sokak’ta altyapıdan kaynaklı su kesintilerine son vererek vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu imkânı sunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 350 Evler Mahallesi’ndeki Karçiçeği Sokak, Kırçiçeği Sokak ve Bayır Sokak’ta ise altyapı yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.   Savran, “Tüm mahallelerimizde altyapıdan kaynaklı su kesintilerine son vererek ulaşım konforunu arttırmak için ekiplerimiz yoğun bir gayret gösteriyor. 350 Evler Mahallesi’nde şu anda 4 farklı nokta da altyapı yenileme ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Her şey daha güzel bir Nevşehir için” dedi.
Nevşehir Belediyesi tarafından içme suyu altyapısı yenilenen 350 Evler Mahallesi Ceylan Sokak’ta sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından içme suyu altyapısı yenilenen 350 Evler Mahallesi Ceylan Sokak’ta sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından 350 Evler Mahallesi Ceylan Caddesi'nde bir süre önce Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.

 

Yapılan çalışma ile birlikte uzun yıllardır kullanılan ve sık sık arızalara sebep olan eski içme suyu hatları yeni nesil polietilen borularla yenilendi.

 

Altyapı yenileme çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde üstyapı için hazırlıklara başlandı.

 

Yaya kaldırımları yenilenen Ceylan Sokak’ta PMT serimi gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle de özel halk otobüslerinin kullandığı caddeyi sıcak asfalt konforu ile buluşturdu.

 

Yapılan çalışma ile birlikte 350 evler Mahallesi'ndeki Ceylan Sokak’ta altyapıdan kaynaklı su kesintilerine son vererek vatandaşlara kesintisiz ve daha sağlıklı içme suyu imkânı sunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 350 Evler Mahallesi’ndeki Karçiçeği Sokak, Kırçiçeği Sokak ve Bayır Sokak’ta ise altyapı yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

 

Savran, “Tüm mahallelerimizde altyapıdan kaynaklı su kesintilerine son vererek ulaşım konforunu arttırmak için ekiplerimiz yoğun bir gayret gösteriyor. 350 Evler Mahallesi’nde şu anda 4 farklı nokta da altyapı yenileme ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Her şey daha güzel bir Nevşehir için” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.