Kadın kooperatifleri Göreme'de bir araya geldi

NEVŞEHİR 22.12.2021 - 12:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kadın kooperatifleri Göreme'de bir araya geldi

"Kadın Kooperatifçiliği İşbirliği Protokolü" kapsamında, kadın kooperatifleri Göreme'de bir araya geldi.
         NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile müştereken imzalanan "Kadın Kooperatifçiliği İşbirliği Protokolü" kapsamında ortakları kadınlardan oluşan Gülşehir İlçesi S.S. Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Göreme Kasabasında faaliyet gösteren S.S. Göreme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve S.S.Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi yönetim ve üyeleri Göreme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine ait restoran işletmesinde İl Müdürlük koordinasyonunda bir araya gelerek İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ve teknik elemanlarında katılımıyla bilgi alışverişinde bulunuldu.    Kadınlardan oluşan üyeler bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ederek Göreme'de  açtıkları restoran işletmesinin başarılı olmasının kendilerine cesaret verdiğini ifade ettiler.    İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş burada; S.S.Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Melek Özdemir ve üyeler ile S.S. Göreme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Turgut ve üyeler ile ve S.S. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durmaz ile yaptığı konuşmasında; Kadın işgücünün ekonomiye kazandırılması, yerel ürünlerin üretiminin teşvik edilmesi ve katma değerinin artırılması için kadın kooperatiflerine gerekli önemi ve desteği vereceklerini ifade ettiler.      
"Kadın Kooperatifçiliği İşbirliği Protokolü" kapsamında, kadın kooperatifleri Göreme'de bir araya geldi.

 

 

 

 

 NEVŞEHİR(MHA) Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı ile müştereken imzalanan "Kadın Kooperatifçiliği İşbirliği Protokolü" kapsamında ortakları kadınlardan oluşan Gülşehir İlçesi S.S. Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Göreme Kasabasında faaliyet gösteren S.S. Göreme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve S.S.Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi yönetim ve üyeleri Göreme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine ait restoran işletmesinde İl Müdürlük koordinasyonunda bir araya gelerek İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ve teknik elemanlarında katılımıyla bilgi alışverişinde bulunuldu. 

 

Kadınlardan oluşan üyeler bir araya gelmekten duydukları mutluluğu ifade ederek Göreme'de  açtıkları restoran işletmesinin başarılı olmasının kendilerine cesaret verdiğini ifade ettiler. 

 

İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş burada; S.S.Yeniyaylacık Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Melek Özdemir ve üyeler ile S.S. Göreme Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Turgut ve üyeler ile ve S.S. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durmaz ile yaptığı konuşmasında; Kadın işgücünün ekonomiye kazandırılması, yerel ürünlerin üretiminin teşvik edilmesi ve katma değerinin artırılması için kadın kooperatiflerine gerekli önemi ve desteği vereceklerini ifade ettiler.  
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.