Özgöçmen

Acıgöllü Judocular Karaman'dan 3 madalya ile döndüler

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 28.11.2021 - 09:01, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Acıgöllü Judocular Karaman'dan 3 madalya ile döndüler

Karaman'da düzenlenen “Yunus Emre’yi Anma ve Hoşgörü Kupası” Judo turnuvasından Acıgöllü sporcular 3 madalyayla döndüler.
  Karaman'da düzenlenen  “Yunus Emre’yi Anma ve Hoşgörü Kupası” Judo turnuvasından Acıgöllü sporcular 3 madalyayla döndüler.   Karaman’ın ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen  “Yunus Emre’yi Anma ve Hoşgörü Kupası” Judo turnuvası 26-28 Kasım tarihleri arasında Merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda yapıldı. Süper minik, minik, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde gerçekleştirildi.   Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan ve Rusya’dan dört yüzün üzerinde sporcu katıldı.   Azerbaycan ve Rusya’dan sporcuların da katıldığı turnuvada, Acıgöllü sporculardan Zehra Ünkesti 44 kiloda ,Hatice Köksal 57 kiloda, Eda Kara70 kiloda 3.oldular.
Karaman'da düzenlenen “Yunus Emre’yi Anma ve Hoşgörü Kupası” Judo turnuvasından Acıgöllü sporcular 3 madalyayla döndüler.

 

Karaman'da düzenlenen  “Yunus Emre’yi Anma ve Hoşgörü Kupası” Judo turnuvasından Acıgöllü sporcular 3 madalyayla döndüler.

 

Karaman’ın ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen  “Yunus Emre’yi Anma ve Hoşgörü Kupası” Judo turnuvası 26-28 Kasım tarihleri arasında Merkez 2500 Kişilik Spor Salonu’nda yapıldı. Süper minik, minik, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde gerçekleştirildi.

 

Turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan ve Rusya’dan dört yüzün üzerinde sporcu katıldı.

 

Azerbaycan ve Rusya’dan sporcuların da katıldığı turnuvada, Acıgöllü sporculardan Zehra Ünkesti 44 kiloda ,Hatice Köksal 57 kiloda, Eda Kara70 kiloda 3.oldular.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.