Nevşehir’in 6 ürünü coğrafi tescil aldı

NEVŞEHİR 24.01.2022 - 12:11, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’in 6 ürünü coğrafi tescil aldı

Nevşehir’in bugüne kadar 6 ürünü coğrafi işaret tescili aldı.
   NEVŞEHİR (KHA)-Nevşehir’in bugüne kadar 6 ürünü coğrafi işaret tescili aldı. Tarih ve kültür şehri Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’in bugüne kadar kabak çekirdeği, Avanos çömleği, Nevşehir simidi, Nevşehir testi kebabı, Derinkuyu fasulyesi ve Kaymaklı çöreği olmak üzere 6 ürünü Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan coğrafi işaret tescili aldı. Nevşehir’e ait olan 7 adet emeği ve yöresel ürün ile ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Nevşehir’in bugüne kadar 6 ürünü coğrafi işaret tescili aldı.

 

 NEVŞEHİR (KHA)-Nevşehir’in bugüne kadar 6 ürünü coğrafi işaret tescili aldı.

Tarih ve kültür şehri Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’in bugüne kadar kabak çekirdeği, Avanos çömleği, Nevşehir simidi, Nevşehir testi kebabı, Derinkuyu fasulyesi ve Kaymaklı çöreği olmak üzere 6 ürünü Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan coğrafi işaret tescili aldı.

Nevşehir’e ait olan 7 adet emeği ve yöresel ürün ile ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.