Özgöçmen

Hacıbektaş Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında anlaşma sağlandı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 04.01.2022 - 16:17, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Hacıbektaş Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası arasında anlaşma sağlandı

Hacıbektaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında bir süredir yürütülen görüşmeler sonuçlandı.
             Hacıbektaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında bir süredir yürütülen görüşmeler sonuçlandı. Görüşmeler neticesinde Hacıbektaş Belediyesinin işçilere ödeyeceği maaş, yıl boyu, asgari ücret artı 30 şeklinde belirlendi.   Hacıbektaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında düzenlenen imza törenine; Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanı sıra; DİSK Genel İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ramazan Benian, Hacıbektaş Belediyesi DİSK işçi temsilcileri Murat Bektaş, Erol Bayat ve Devran Ayyıldız katıldı.  
Hacıbektaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında bir süredir yürütülen görüşmeler sonuçlandı.

 

 

 

 

 

 

 Hacıbektaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında bir süredir yürütülen görüşmeler sonuçlandı. Görüşmeler neticesinde Hacıbektaş Belediyesinin işçilere ödeyeceği maaş, yıl boyu, asgari ücret artı 30 şeklinde belirlendi.

 

Hacıbektaş Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında düzenlenen imza törenine; Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanı sıra; DİSK Genel İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Ramazan Benian, Hacıbektaş Belediyesi DİSK işçi temsilcileri Murat Bektaş, Erol Bayat ve Devran Ayyıldız katıldı.




 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.