Özgöçmen

Bahçeşehir Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 22.04.2022 - 16:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bahçeşehir Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

Nevşehir Bahçeşehir Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
    Bu yıl Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü İlkokul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla şenlik havasında kutladı. Bu coşkuyu paylaşmak üzere Ürgüp Mehmet Dinler İlkokulu halk oyunları ekibi öğrencilerini misafir etmenin mutluluğunu yaşadı.   Bahçeşehir Koleji Yönetimi, “Milli Bayramları ve bize kattığı değerleri çok önemsiyor, bu ruhu yaşatmayı Nevşehir Bahçeşehir Koleji ailesi olarak bir borç biliyoruz. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.
Nevşehir Bahçeşehir Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

 

Bu yıl Bahçeşehir Koleji Nevşehir Kampüsü İlkokul öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla şenlik havasında kutladı. Bu coşkuyu paylaşmak üzere Ürgüp Mehmet Dinler İlkokulu halk oyunları ekibi öğrencilerini misafir etmenin mutluluğunu yaşadı.

 

Bahçeşehir Koleji Yönetimi, “Milli Bayramları ve bize kattığı değerleri çok önemsiyor, bu ruhu yaşatmayı Nevşehir Bahçeşehir Koleji ailesi olarak bir borç biliyoruz. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.