Gülşehir İtfaiyesi hızır gibi yetişiyor

İLÇELER 14.09.2022 - 11:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir İtfaiyesi hızır gibi yetişiyor

Gülşehir ilçesinde Belediye itfaiye ekipleri ilçenin değişik yerleşim alanlarında meydana gelen arazi yangınlarını anında ve etkin müdahale ile söndürmeyi başardı.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde Belediye itfaiye ekipleri ilçenin değişik yerleşim alanlarında meydana gelen arazi yangınlarını anında ve etkin müdahale ile söndürmeyi başardı.   Gerek sıcak havanın etkisiyle, gerekse çeşitli insan müdahaleleriyle çıkan arazi yangınlarında bu yaz önemli bir başarıya imza atan Gülşehir Belediyesi itfaiye ekipleri anında ve doğru yerde müdahale ederek oluşabilecek faciaların önüne geçti.  Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, başarılı çalışmalarından dolayı itfaiye ekiplerini tebrik etti. 
Gülşehir ilçesinde Belediye itfaiye ekipleri ilçenin değişik yerleşim alanlarında meydana gelen arazi yangınlarını anında ve etkin müdahale ile söndürmeyi başardı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde Belediye itfaiye ekipleri ilçenin değişik yerleşim alanlarında meydana gelen arazi yangınlarını anında ve etkin müdahale ile söndürmeyi başardı.  

Gerek sıcak havanın etkisiyle, gerekse çeşitli insan müdahaleleriyle çıkan arazi yangınlarında bu yaz önemli bir başarıya imza atan Gülşehir Belediyesi itfaiye ekipleri anında ve doğru yerde müdahale ederek oluşabilecek faciaların önüne geçti. 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, başarılı çalışmalarından dolayı itfaiye ekiplerini tebrik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.