"Giysi ile gülümset" kampanyası sürüyor

NEVŞEHİR 21.09.2022 - 10:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

"Giysi ile gülümset" kampanyası sürüyor

Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneğinin başlattığı giysi ile gülümset kampanyası sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneğinin başlattığı giysi ile gülümset kampanyası sürüyor.   Katkılarından dolayı tüm hayırseverlere teşekkür eden Dernek Başkanı Mehmet Kahraman, “Giysi ile gülümset” çağrımıza gönülden katılanlar, küçük yavrularımızın gönüllerine girdiler.  Küçük kalplerin heyecanla çarptığına şahit olduk. Gözleriyle “Bana bu mutluluğu yaşatanlardan Allah razı olsun” diye dua ediyorlardı sanki. Sevinçten elleri titreyerek yepyeni kıyafet ve ayakkabıya uzanmalarının verdiği huzuru görür gibi oluyor musunuz?.   Ne güzel bir iyilik yaptınız sevgili dostlar. Sağ olun. Çok sağ olun. Biz, büyük bir aileyiz elhamdülillah" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneğinin başlattığı giysi ile gülümset kampanyası sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Alemdar İmam Hatipliler Derneğinin başlattığı giysi ile gülümset kampanyası sürüyor.  

Katkılarından dolayı tüm hayırseverlere teşekkür eden Dernek Başkanı Mehmet Kahraman, “Giysi ile gülümset” çağrımıza gönülden katılanlar, küçük yavrularımızın gönüllerine girdiler. 

Küçük kalplerin heyecanla çarptığına şahit olduk. Gözleriyle “Bana bu mutluluğu yaşatanlardan Allah razı olsun” diye dua ediyorlardı sanki. Sevinçten elleri titreyerek yepyeni kıyafet ve ayakkabıya uzanmalarının verdiği huzuru görür gibi oluyor musunuz?.  

Ne güzel bir iyilik yaptınız sevgili dostlar. Sağ olun. Çok sağ olun. Biz, büyük bir aileyiz elhamdülillah" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.