'Memleketin her insanı gibi Rasim Arı'ya da kapımız açık'

SİYASET 01.08.2022 - 12:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

'Memleketin her insanı gibi Rasim Arı'ya da kapımız açık'

İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'ya kapılarının açık olduğunu söyledi
    NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'ya kapılarının açık olduğunu söyledi.  Geçtiğimiz aylarda eski il başkanı Ömer Ay'ın bir basın toplantısı sırasında Rasim Arı'nın partiye katılabileceği yönündeki söylemlerini hatırlattığımız İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, "Memleketin her insanına olduğu gibi Rasim Arı başkanımıza da kapımız sonuna kadar açık. Tüm insanlarımıza olduğu gibi kapımızı kimseye kapatmadık. Sayın Rasim Arı Başkanımıza da kapımız açık" ifadelerinde bulundu.  
İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'ya kapılarının açık olduğunu söyledi

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, Nevşehir eski belediye başkanı Rasim Arı'ya kapılarının açık olduğunu söyledi. 

Geçtiğimiz aylarda eski il başkanı Ömer Ay'ın bir basın toplantısı sırasında Rasim Arı'nın partiye katılabileceği yönündeki söylemlerini hatırlattığımız İYİ Parti İl Başkanı Alihan Kuzeyli, "Memleketin her insanına olduğu gibi Rasim Arı başkanımıza da kapımız sonuna kadar açık. Tüm insanlarımıza olduğu gibi kapımızı kimseye kapatmadık. Sayın Rasim Arı Başkanımıza da kapımız açık" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.