Nevşehir Belediyespor’da şok mağlubiyet

SPOR 19.02.2022 - 14:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor’da şok mağlubiyet

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Çatalcaspor’a 3-1 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 1.Grup 23.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Çatalcaspor’u konuk etti. Konuk ekip Çatalcaspor karşılaşmanın 33 ve 38.dakikalarında Yusuf’un kaydettiği gollerle maçta 2-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla sona erdi.   Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Çatalcaspor penaltı kazandı. Konuk ekipte penaltı atışını Fevzi kullanırken penaltı atışını Nevşehir Belediyespor kalecisi Ebrar Yiğit kurtardı. Maçta dakikalar 61’i gösterirken konuk ekip penaltı atışını kaçıran Fevzi ile maçta 3-0 öne geçti. Bu dakikalarda oyun biraz gerilirken karşılaşmanın hakemi maçın 68.dakikasında Nevşehir Belediyespor’dan Niyazi’yi Çatalcaspor’dan ise Niyazi’yi kırmızı kart ile oyundan attı. Maçın 68. dakikasında Nevşehir Belediyespor Malik’in kaydettiği gol ile maçta durumu 3-1’e getirdi.  Karşılaşmanın bu dakikadan sonra gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda konuk ettiği Çatalcaspor’a 3-1 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 1.Grup 23.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Çatalcaspor’u konuk etti. Konuk ekip Çatalcaspor karşılaşmanın 33 ve 38.dakikalarında Yusuf’un kaydettiği gollerle maçta 2-0 öne geçerken ilk yarı da bu skorla sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında Çatalcaspor penaltı kazandı. Konuk ekipte penaltı atışını Fevzi kullanırken penaltı atışını Nevşehir Belediyespor kalecisi Ebrar Yiğit kurtardı. Maçta dakikalar 61’i gösterirken konuk ekip penaltı atışını kaçıran Fevzi ile maçta 3-0 öne geçti. Bu dakikalarda oyun biraz gerilirken karşılaşmanın hakemi maçın 68.dakikasında Nevşehir Belediyespor’dan Niyazi’yi Çatalcaspor’dan ise Niyazi’yi kırmızı kart ile oyundan attı. Maçın 68. dakikasında Nevşehir Belediyespor Malik’in kaydettiği gol ile maçta durumu 3-1’e getirdi.  Karşılaşmanın bu dakikadan sonra gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.