8 özel sporcumuz İtalya’da yarışacak

SPOR 21.10.2021 - 16:52, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

8 özel sporcumuz İtalya’da yarışacak

04-11 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara şehrinde Trigames Down sendrom oyunları oynanacak.
  04-11 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara şehrinde Trigames Down sendrom oyunları oynanacak.   Çorum’da 23 Eylül tarihinde başlayan hazırlık çalışmaları 3 Ekim tarihinde sona erecek. İtalya'nın Ferrara şehrinde yapılacak olan Trigames oyunlarına Dilara Çevik, Kardelen Demir, Münevvere Yılmaz, Merve Özlü, Merve Uzun, Anıl Demir, Emirhan Akçakoca ve Ramazan Ünlü’den oluşan 8 kişilik milli sporcu kafilesi katılacak. Müsabakalara Türkiye’den Sevda Kalkan, Leman Elmas, Mehmet Ali Kurt, Mürsel Kurt ve Tarkan Güney antrenör olarak eşlik edecek. Trigames Down sendrom oyunlarına Türkiye’den 8 sporcu 5 antrenör katılacak. Nevşehir’den bu büyük organizasyona Ramazan Ünlü, cirit atma - disk atma- triatlon ve 1500m yürüyüş branşlarında katılacak. Nevşehirli sporcu Ramazan Ünlü kimdir; 2002 yılında doğan Ramazan Ünlü, Ürgüp Bahçeli Köyünden. 4 yıl önce öğretmeni ve antrenörü Tarkan Güney ile spora başlayan Ramazan Ünlü kısa sürede Türkiye Şampiyonaların da 2.lik ve 3.lük kazandı. Down Sendrom Atletizm Milli Takımına seçilen Ramazan Ünlü, 4-11 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Amaçlarının Avrupa’da madalya kazanmak ve milli marşımızı Avrupa’da söyletmek olduğunu belirten antrenörü Tarkan Güney kendilerine destek olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.    
04-11 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara şehrinde Trigames Down sendrom oyunları oynanacak.

 

04-11 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara şehrinde Trigames Down sendrom oyunları oynanacak.

 

Çorum’da 23 Eylül tarihinde başlayan hazırlık çalışmaları 3 Ekim tarihinde sona erecek. İtalya'nın Ferrara şehrinde yapılacak olan Trigames oyunlarına Dilara Çevik, Kardelen Demir, Münevvere Yılmaz, Merve Özlü, Merve Uzun, Anıl Demir, Emirhan Akçakoca ve Ramazan Ünlü’den oluşan 8 kişilik milli sporcu kafilesi katılacak. Müsabakalara Türkiye’den Sevda Kalkan, Leman Elmas, Mehmet Ali Kurt, Mürsel Kurt ve Tarkan Güney antrenör olarak eşlik edecek. Trigames Down sendrom oyunlarına Türkiye’den 8 sporcu 5 antrenör katılacak. Nevşehir’den bu büyük organizasyona Ramazan Ünlü, cirit atma - disk atma- triatlon ve 1500m yürüyüş branşlarında katılacak.

Nevşehirli sporcu Ramazan Ünlü kimdir;

2002 yılında doğan Ramazan Ünlü, Ürgüp Bahçeli Köyünden. 4 yıl önce öğretmeni ve antrenörü Tarkan Güney ile spora başlayan Ramazan Ünlü kısa sürede Türkiye Şampiyonaların da 2.lik ve 3.lük kazandı. Down Sendrom Atletizm Milli Takımına seçilen Ramazan Ünlü, 4-11 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Ferrara kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek. Amaçlarının Avrupa’da madalya kazanmak ve milli marşımızı Avrupa’da söyletmek olduğunu belirten antrenörü Tarkan Güney kendilerine destek olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.