Demir'in 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamındaki ziyaretleri devam ediyor

EĞİTİM 20.11.2021 - 10:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Demir'in 'Kütüphanesiz Okul Kalmayacak' projesi kapsamındaki ziyaretleri devam ediyor

Millî Eğitim Bakanlığının başlattığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında ülkedeki bütün okulların kütüphane oluşturulması, mevcut kütüphanelerin de kitap sayılarının artırılması hedeflenmiştir.
  Millî Eğitim Bakanlığının başlattığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında ülkedeki bütün okulların kütüphane oluşturulması, mevcut kütüphanelerin de kitap sayılarının artırılması hedeflenmiştir. Bu kapsamda, illerde  kütüphanesi olmayan okulların kütüphaneye kavuşturulması, mevcut kütüphanelerin de iyileştirilmesine yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.   Okullardaki çalışmaları her zaman yerinde görüp inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir’in "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamındaki ziyaretleri de hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik İlkokulu, Çardak İlkokulu, İcik İlkokulu, İcik Ortaokulu, Karacaören Cumhuriyet İlkokulu ve Karacaören Cumhuriyet Ortaokuluna ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü buralarda oluşturulan kütüphaneleri inceledi.   İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir,okulların idarecilerine kütüphanelerin donatımlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin okuma kültürünü kazandırmanın öncelikleri olduğunu belirten İl Müdürü kütüphanelerin oluşturulup geliştirilmesinde emeğini esirgemeyen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.  
Millî Eğitim Bakanlığının başlattığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında ülkedeki bütün okulların kütüphane oluşturulması, mevcut kütüphanelerin de kitap sayılarının artırılması hedeflenmiştir.

 

Millî Eğitim Bakanlığının başlattığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamında ülkedeki bütün okulların kütüphane oluşturulması, mevcut kütüphanelerin de kitap sayılarının artırılması hedeflenmiştir. Bu kapsamda, illerde  kütüphanesi olmayan okulların kütüphaneye kavuşturulması, mevcut kütüphanelerin de iyileştirilmesine yönelik çalışmalar hızla devam ediyor.

 

Okullardaki çalışmaları her zaman yerinde görüp inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir’in "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamındaki ziyaretleri de hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik İlkokulu, Çardak İlkokulu, İcik İlkokulu, İcik Ortaokulu, Karacaören Cumhuriyet İlkokulu ve Karacaören Cumhuriyet Ortaokuluna ziyaretler gerçekleştiren İl Müdürü buralarda oluşturulan kütüphaneleri inceledi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir,okulların idarecilerine kütüphanelerin donatımlarıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin okuma kültürünü kazandırmanın öncelikleri olduğunu belirten İl Müdürü kütüphanelerin oluşturulup geliştirilmesinde emeğini esirgemeyen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.