Sorun ve talepler Bakan'a iletildi

NEVŞEHİR 12.09.2022 - 13:04, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Sorun ve talepler Bakan'a iletildi

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tarım sektörünün sorunlarını ve beklentilerini Bakan Vahit Kirişçi'ye iletti.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tarım sektörünün sorunlarını ve beklentilerini Bakan Vahit Kirişçi'ye iletti.   Başkan Kaya, "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın; Prof. Dr. Vahit Kirişci’ nin teşrifleri ile gerçekleştirilen, “Nevşehir Tarım Sektör Temsilcileri Toplantısına Nevşehir Ziraat Odaları il koordinasyonu olarak katılım sağladık. Katılımcılar Tarım Sektörünün sorunlarını ve taleplerini Tarım ve Orman Bakanımız Sn ; Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye ilettik. Soru-Cevap şeklinde geçen toplantıda soruları cevaplayan sn Bakanımız Vahit Kirişci, sorunlarla ilgili yapılan çalışmaları, ileri zamanlarda yapacakları çalışmaları ve Tarım ve Orman Bakanlığının projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi" açıklamalarında bulundu.  
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tarım sektörünün sorunlarını ve beklentilerini Bakan Vahit Kirişçi'ye iletti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, tarım sektörünün sorunlarını ve beklentilerini Bakan Vahit Kirişçi'ye iletti.  

Başkan Kaya, "Tarım ve Orman Bakanımız Sayın; Prof. Dr. Vahit Kirişci’ nin teşrifleri ile gerçekleştirilen, “Nevşehir Tarım Sektör Temsilcileri Toplantısına Nevşehir Ziraat Odaları il koordinasyonu olarak katılım sağladık. Katılımcılar Tarım Sektörünün sorunlarını ve taleplerini Tarım ve Orman Bakanımız Sn ; Prof. Dr. Vahit Kirişci’ye ilettik. Soru-Cevap şeklinde geçen toplantıda soruları cevaplayan sn Bakanımız Vahit Kirişci, sorunlarla ilgili yapılan çalışmaları, ileri zamanlarda yapacakları çalışmaları ve Tarım ve Orman Bakanlığının projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi" açıklamalarında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.