Özgöçmen

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Salaş, adaylığını açıkladı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 12.08.2022 - 11:52, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Salaş, adaylığını açıkladı

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 2022 Ekim ayında yapılacak olan borsa başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
    Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 2022 Ekim ayında yapılacak olan borsa başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Salaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Sevgili Meclis Başkanım, Meclis Üyelerimiz ve Ticaret Borsamızın değerli üyeleri; Hepinizi Sevgi, Saygı ve Hürmetle Selamlıyorum. Değerli Arkadaşlar sizlerle Ticaret Borsamızın meclisinde iki dönem beraber çalıştık, Borsamızın çıkarları için güzel işlere imza attık, güzel yatırımlar yaptık. 1. TSE Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Sistemi belgesini kazandırdık. 2. Kalaba kasabasına Hububat ve Un Tahlili için temsilcilik açtık. 3. Acıgöl İlçemize Tescil bürosu açtık. 4. Derinkuyu ilçemize fasulye alım satım salonu açtık. 5. Borsamıza Akreditasyon belgesini kazandırarak 5 yıldızlı borsalar arasına girdik. 6. Nevşehir’imizin meşhur kabak çekirdeğine coğrafi İşaret belgesini aldık. 7. Yine Nevşehir'imizin meşhur dimrit kuru üzümüne değer katmak için Coğrafi İşaret belgesine başvuru yaptık. 8. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ortak kurulan Kapadokya Teknopark yönetimine katıldık. 9. Borsamıza yeni yeni gayrimenkuller alarak taşınmazlarımızı çoğalttık. 10. Kozaklı Jeotermal Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ’nin kuruluş aşamasına katkıda bulunduk. Bu işleri ben değil, biz yaptık, hep birlikte yaptık, başarılara beraber imza attık. Bu anlattıklarım hizmetlerimizden sadece bazıları daha çok yaptıklarımız var. El Birliği, Güç Birliği, İş Birliğiyle koşar adımlarla Nevşehir’e yakışır işler yapmaya devam edeceğiz inşallah. Bu vesile ile 2022 Ekim ayında yapılması planlanan Borsa Seçimlerinde Başkanlığa tekrar aday olduğumu açıklamak istiyorum. Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim."
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 2022 Ekim ayında yapılacak olan borsa başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 2022 Ekim ayında yapılacak olan borsa başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Başkan Salaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Sevgili Meclis Başkanım, Meclis Üyelerimiz ve Ticaret Borsamızın değerli üyeleri; Hepinizi Sevgi, Saygı ve Hürmetle Selamlıyorum.

Değerli Arkadaşlar sizlerle Ticaret Borsamızın meclisinde iki dönem beraber çalıştık, Borsamızın çıkarları için güzel işlere imza attık, güzel yatırımlar yaptık.

1. TSE Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Sistemi belgesini kazandırdık.

2. Kalaba kasabasına Hububat ve Un Tahlili için temsilcilik açtık.

3. Acıgöl İlçemize Tescil bürosu açtık.

4. Derinkuyu ilçemize fasulye alım satım salonu açtık.

5. Borsamıza Akreditasyon belgesini kazandırarak 5 yıldızlı borsalar arasına girdik.

6. Nevşehir’imizin meşhur kabak çekirdeğine coğrafi İşaret belgesini aldık.

7. Yine Nevşehir'imizin meşhur dimrit kuru üzümüne değer katmak için Coğrafi İşaret belgesine başvuru yaptık.

8. Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ortak kurulan Kapadokya Teknopark yönetimine katıldık.

9. Borsamıza yeni yeni gayrimenkuller alarak taşınmazlarımızı çoğalttık.

10. Kozaklı Jeotermal Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ’nin kuruluş aşamasına katkıda bulunduk.

Bu işleri ben değil, biz yaptık, hep birlikte yaptık, başarılara beraber imza attık.

Bu anlattıklarım hizmetlerimizden sadece bazıları daha çok yaptıklarımız var.

El Birliği, Güç Birliği, İş Birliğiyle koşar adımlarla Nevşehir’e yakışır işler yapmaya devam edeceğiz inşallah.

Bu vesile ile 2022 Ekim ayında yapılması planlanan Borsa Seçimlerinde Başkanlığa tekrar aday olduğumu açıklamak istiyorum.

Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim."

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.