30 Ağustos Zafer Bayramı’nda fener alayı düzenlendi

NEVŞEHİR 30.08.2022 - 23:25, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda fener alayı düzenlendi

Nevşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi.
    Büyük zaferin 100. Yıl dönümü dolayısıyla Valilik Kavşağı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi önüne yürüdü. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve protokol üyelerinin de katıldığı yürüyüşte, Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.  
Nevşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi.

 

 

Büyük zaferin 100. Yıl dönümü dolayısıyla Valilik Kavşağı'nda bir araya gelen vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ve meşalelerle Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi önüne yürüdü.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve protokol üyelerinin de katıldığı yürüyüşte, Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.