Başkan Altınışık'tan Reis'e teşekkür

GÜNCEL 08.04.2022 - 12:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Altınışık'tan Reis'e teşekkür

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, muhtar maaşlarının asgari ücret seviyesine getirilmesindeki kararları dolayısıyla AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, muhtar maaşlarının asgari ücret seviyesine getirilmesindeki kararları dolayısıyla AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.   Maaşların Ocak 2022'ye dönük olarak 3 bin 472 TL'den, 4 bin 250'ye çıkarılmasının muhtarların ekonomik açıdan rahatlatılması aşamasında büyük önem taşıdığını belirten Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla muhtarlarımızın maaşlarının asgari ücret seviyesine getirilmesinden dolayı oldukça memnunuz. Bu yeni düzenleme ile birlikte muhtarlarımız ekonomik açıdan biraz daha rahatlatılmış oldular. Bu kararı veren başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve kararın meclisten çıkarak yasallaşmasını sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarım" dedi.  
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, muhtar maaşlarının asgari ücret seviyesine getirilmesindeki kararları dolayısıyla AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, muhtar maaşlarının asgari ücret seviyesine getirilmesindeki kararları dolayısıyla AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

 

Maaşların Ocak 2022'ye dönük olarak 3 bin 472 TL'den, 4 bin 250'ye çıkarılmasının muhtarların ekonomik açıdan rahatlatılması aşamasında büyük önem taşıdığını belirten Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla muhtarlarımızın maaşlarının asgari ücret seviyesine getirilmesinden dolayı oldukça memnunuz. Bu yeni düzenleme ile birlikte muhtarlarımız ekonomik açıdan biraz daha rahatlatılmış oldular. Bu kararı veren başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve kararın meclisten çıkarak yasallaşmasını sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarım" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.