Özgöçmen

Suvermez Kapadokyaspor yine mağlup

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SPOR 28.11.2021 - 15:53, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Suvermez Kapadokyaspor yine mağlup

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri temsilcisi Emar Grup’a 1-0 mağlup oldu.
  BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta ligin 5.haftasında Suvermez Kapadokyaspor grup lideri Emar Grup takımını konuk etti. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçilirken Kayseri Emar Grup maçta 35.dakikada Halil’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçta ilk yarı konuk ekip Emar Grup’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Maçın ikinci yarısında ise Suvermez Kapadokyaspor beraberlik golü için Emar Grup takımı kalesine yüklenirken konuk ekip ise kontra ataklarla etkili olmaya devam etti. Maçın 72.dakikasında Emar Grup Volkan’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçse de maçın orta hakemi faul gerekçesiyle golü iptal etti. Maçın son dakikaları oldukça heyecanlı geçerken Suvermez Kapadokyaspor maçın son dakikalarında gol için yüklense de aradığı golü bulamayınca maç Emar Grup FK takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.  
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri temsilcisi Emar Grup’a 1-0 mağlup oldu.

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta ligin 5.haftasında Suvermez Kapadokyaspor grup lideri Emar Grup takımını konuk etti. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçilirken Kayseri Emar Grup maçta 35.dakikada Halil’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Maçta ilk yarı konuk ekip Emar Grup’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısında ise Suvermez Kapadokyaspor beraberlik golü için Emar Grup takımı kalesine yüklenirken konuk ekip ise kontra ataklarla etkili olmaya devam etti. Maçın 72.dakikasında Emar Grup Volkan’ın kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçse de maçın orta hakemi faul gerekçesiyle golü iptal etti. Maçın son dakikaları oldukça heyecanlı geçerken Suvermez Kapadokyaspor maçın son dakikalarında gol için yüklense de aradığı golü bulamayınca maç Emar Grup FK takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.