Ürgüpspor, sahasında Cumhuriyet Üniversitesi'ne 2-1 mağlup oldu

SPOR 13.02.2022 - 16:05, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüpspor, sahasında Cumhuriyet Üniversitesi'ne 2-1 mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor kendi sahasında Sivas temsilcisi Cumhuriyet Üniversitesi’ne 2-1 mağlup oldu.
    BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 3 nolu çim futbol sahasında Cumhuriyet Üniversitesi’ni konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Ürgüpspor rakibine oyunda üstünlük sağladı. Cumhuriyet Üniversitesi maçın 34.dakikasında penaltı kazanırken penaltıyı kullanan Hüseyin Ateş karşılaşmada takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca maçta ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.   Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Ürgüpspor olurken maçın 49.dakikasında Anıl Bircan ile temsilcimiz maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Maçta bu dakikalarda Ürgüpspor galibiyet için yüklenirken konuk ekip Cumhuriyet Üniversitesi kontra atakla yakaladığı pozisyonda maçında 61.dakikasında Mert Aydemir’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Maçın 70.dakikasında Ürgüpspor’dan Sedat Buğra kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan sonra 10 kişi ile mücadele eden Ürgüpspor beraberlik golü için Cumhuriyet Üniversitesi kalesine yüklendi.   Karşılaşmada Ürgüpspor aradığı golü bulamayınca Cumhuriyet Üniversitesi sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor kendi sahasında Sivas temsilcisi Cumhuriyet Üniversitesi’ne 2-1 mağlup oldu.

 

 

BAL Ligi 3.Bölge 3.Grupta mücadele eden Ürgüpspor Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 3 nolu çim futbol sahasında Cumhuriyet Üniversitesi’ni konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında Ürgüpspor rakibine oyunda üstünlük sağladı. Cumhuriyet Üniversitesi maçın 34.dakikasında penaltı kazanırken penaltıyı kullanan Hüseyin Ateş karşılaşmada takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca maçta ilk yarı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Ürgüpspor olurken maçın 49.dakikasında Anıl Bircan ile temsilcimiz maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Maçta bu dakikalarda Ürgüpspor galibiyet için yüklenirken konuk ekip Cumhuriyet Üniversitesi kontra atakla yakaladığı pozisyonda maçında 61.dakikasında Mert Aydemir’in kaydettiği gol ile maçta 2-1 öne geçti. Maçın 70.dakikasında Ürgüpspor’dan Sedat Buğra kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan sonra 10 kişi ile mücadele eden Ürgüpspor beraberlik golü için Cumhuriyet Üniversitesi kalesine yüklendi.

 

Karşılaşmada Ürgüpspor aradığı golü bulamayınca Cumhuriyet Üniversitesi sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.