Özgöçmen

Ürgüp Belediyesi’nden ‘Bayram’ temizliği

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 27.04.2022 - 13:20, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp Belediyesi’nden ‘Bayram’ temizliği

Ürgüp Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak temizlik yaptı.
    Gece geç saatlerde başlayarak sabaha kadar cadde ve sokakların boş olması nedeniyle kapsamlı şekilde temizlik çalışması yapıldı.   İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Hem turizm sezonunun başlamasıyla ilçemizde oluşan yoğunluk hem de ramazan bayramı sebebiyle kapsamlı bir şekilde temizlik çalışması başlattık. Belediye ekiplerimiz özverili çalışmaları ile planlı bir şekilde bayrama kadar çalışmalarını sürdürecek ve tertemiz halde Ramazan Bayramı’nı karşılayacağız” dedi.   Arife gününden itibaren mezarlıkta olacak yoğunluk göz önünde bulundurularak mezarlıkta da temizlik ve bakım çalışmaları hız kazandı.
Ürgüp Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayarak temizlik yaptı.

 

 

Gece geç saatlerde başlayarak sabaha kadar cadde ve sokakların boş olması nedeniyle kapsamlı şekilde temizlik çalışması yapıldı.

 

İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Hem turizm sezonunun başlamasıyla ilçemizde oluşan yoğunluk hem de ramazan bayramı sebebiyle kapsamlı bir şekilde temizlik çalışması başlattık. Belediye ekiplerimiz özverili çalışmaları ile planlı bir şekilde bayrama kadar çalışmalarını sürdürecek ve tertemiz halde Ramazan Bayramı’nı karşılayacağız” dedi.

 

Arife gününden itibaren mezarlıkta olacak yoğunluk göz önünde bulundurularak mezarlıkta da temizlik ve bakım çalışmaları hız kazandı.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.