Demir, inşaatı devam eden okul ve pansiyonları inceledi

EĞİTİM 23.12.2021 - 20:45, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Demir, inşaatı devam eden okul ve pansiyonları inceledi

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İnşaat Emlak ve Destek Hizmetler Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte il merkezimizde yapımı devam eden okul ve pansiyonların inşaat alanlarını ziyaret etti.
    Anadolu Vakfı tarafından yaptırılan16 derslikli Anadolu Lisesi, Hayırsever Fevzi Dirikoç tarafından yaptırılan 16 derslikli Meslek Lisesi, Devlet Yatırım Programı kapsamında yapılan Güzel Sanatlar Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binaları ziyaret edilerek yetkililerden binaların yapım süreci hakkında bilgi alındı.   İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yeni okul binalarının en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlaması için çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini söyledi.   İnşaat alanlarını titizlikle inceleyen Demir; “Yeni yapılan okul ve pansiyonlar ilimiz için çok faydalı olacak ve şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Okul ve pansiyon binalarımızın en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlanması için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Eğitim öğretim faaliyetleri adına ilimize kazandırdığımız her kurum bizi mutlu ediyor. Şehrimizin eğitim faaliyetlerini, öğrenme ortamlarını daha kaliteli hale getirmek için tüm eğitim camiamızla birlikte canla başla çalışıyoruz.” dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, İnşaat Emlak ve Destek Hizmetler Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte il merkezimizde yapımı devam eden okul ve pansiyonların inşaat alanlarını ziyaret etti.

 

 

Anadolu Vakfı tarafından yaptırılan16 derslikli Anadolu Lisesi, Hayırsever Fevzi Dirikoç tarafından yaptırılan 16 derslikli Meslek Lisesi, Devlet Yatırım Programı kapsamında yapılan Güzel Sanatlar Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyon binaları ziyaret edilerek yetkililerden binaların yapım süreci hakkında bilgi alındı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir yeni okul binalarının en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlaması için çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini söyledi.

 

İnşaat alanlarını titizlikle inceleyen Demir; “Yeni yapılan okul ve pansiyonlar ilimiz için çok faydalı olacak ve şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Okul ve pansiyon binalarımızın en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlanması için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Eğitim öğretim faaliyetleri adına ilimize kazandırdığımız her kurum bizi mutlu ediyor. Şehrimizin eğitim faaliyetlerini, öğrenme ortamlarını daha kaliteli hale getirmek için tüm eğitim camiamızla birlikte canla başla çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.