Özgöçmen

Kendi yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağladılar

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 09.05.2022 - 13:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kendi yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomilerine katkı sağladılar

Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün merkez Güzelyurt mahallesinde açtığı kurslarda üretilen ürünler satışa sunuldu.
    EVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün merkez Güzelyurt mahallesinde açtığı kurslarda üretilen ürünler satışa sunuldu.    Kurslara katılan ev hanımlarının el işi, göz nuru ürünlerin satışından elde edilen gelirler sayesinde ev hanımları ev ekonomilerine de katkı sağladılar.    Merkez Müdürü Fedakar Koçak, "Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Güzelyurt mahallesinde açmış olduğumuz kurslar da kursiyerlerimiz yaptıkları eserleri anneler günü dolayısıyla hem tanıttılar hem de satışa sundular. Hanımlar böylece ev ekonomilerine de katkı sağladılar. Kursiyerlerimizin gösterdikleri başarılı çalışmaların beğeni görmesi bizleri de mutlu etti" dedi.  
Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün merkez Güzelyurt mahallesinde açtığı kurslarda üretilen ürünler satışa sunuldu.

 

 

EVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün merkez Güzelyurt mahallesinde açtığı kurslarda üretilen ürünler satışa sunuldu. 

 

Kurslara katılan ev hanımlarının el işi, göz nuru ürünlerin satışından elde edilen gelirler sayesinde ev hanımları ev ekonomilerine de katkı sağladılar. 

 

Merkez Müdürü Fedakar Koçak, "Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Güzelyurt mahallesinde açmış olduğumuz kurslar da kursiyerlerimiz yaptıkları eserleri anneler günü dolayısıyla hem tanıttılar hem de satışa sundular. Hanımlar böylece ev ekonomilerine de katkı sağladılar. Kursiyerlerimizin gösterdikleri başarılı çalışmaların beğeni görmesi bizleri de mutlu etti" dedi.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.