Teravih çıkışı helva ikramı AK Gençlikten

SİYASET 05.04.2022 - 15:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Teravih çıkışı helva ikramı AK Gençlikten

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ramazan ayında da sosyal etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ramazan ayında da sosyal etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.   Teravih namazı sonrası cami cemaatine helva ikramında bulunan AK Parti Gençlik Kollarının etkinliğine bizzat katılan Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "AK Parti ailesi olarak Hz. Ömer Camiinde Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları ile birlikte teravih namazı sonrası helva ikramında bulunduk" dedi.    
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ramazan ayında da sosyal etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ramazan ayında da sosyal etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

 

Teravih namazı sonrası cami cemaatine helva ikramında bulunan AK Parti Gençlik Kollarının etkinliğine bizzat katılan Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "AK Parti ailesi olarak Hz. Ömer Camiinde Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları ile birlikte teravih namazı sonrası helva ikramında bulunduk" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.