NZO Başkanı arpa ve buğday tarlalarında incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 30.06.2022 - 11:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

NZO Başkanı arpa ve buğday tarlalarında incelemelerde bulundu

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, buğday ve arpa tarlalarında incelemelerde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, buğday ve arpa tarlalarında incelemelerde bulundu.   Kaya, "Coşarlar tarımın sahibi Mehmet Coşar'ın daveti üzerine Nevşehir Ziraat Odası yönetim kurulu ve çiftçilerimizle birlikte tohumluk buğday ve arpa çeşitlerini yerinde inceleyerek istişarelerde bulunuldu. İlgi ve alakalardan dolayı coşarlar tohumculuğa ve Mehmet Coşara teşekkür ederiz" diye konuştu.  
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, buğday ve arpa tarlalarında incelemelerde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, buğday ve arpa tarlalarında incelemelerde bulundu.  

Kaya, "Coşarlar tarımın sahibi Mehmet Coşar'ın daveti üzerine Nevşehir Ziraat Odası yönetim kurulu ve çiftçilerimizle birlikte tohumluk buğday ve arpa çeşitlerini yerinde inceleyerek istişarelerde bulunuldu. İlgi ve alakalardan dolayı coşarlar tohumculuğa ve Mehmet Coşara teşekkür ederiz" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.