Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılıyor

GÜNCEL 17.06.2022 - 10:08, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Tarımsal destek ödemeleri bugün yapılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesabına aktarılıyor.
    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında çiftçilere hububat, baklagil, dane mısır desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi kapsamında çiftçilere bugün ödemeleri yapılıyor.   Çiftçilere bugün yapılacak olan ödemelerin müjdesini ise Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından duyururken Kirişçi açıklamasında, “77 milyon 370 bin 403 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesabına aktarıyoruz” dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesabına aktarılıyor.

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tarımsal destekleme ödemeleri kapsamında çiftçilere hububat, baklagil, dane mısır desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi kapsamında çiftçilere bugün ödemeleri yapılıyor.

 

Çiftçilere bugün yapılacak olan ödemelerin müjdesini ise Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi sosyal medya hesabından duyururken Kirişçi açıklamasında, “77 milyon 370 bin 403 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesabına aktarıyoruz” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.