Başkan yardımcısı Dirikoç'tan pazarcılar odasına ziyaret

NEVŞEHİR 26.09.2022 - 09:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Başkan yardımcısı Dirikoç'tan pazarcılar odasına ziyaret

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç ve beraberindeki zabıta müdürlüğü yöneticileri Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret ettiler.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç ve beraberindeki zabıta müdürlüğü yöneticileri Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret ettiler.   Hazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Nevşehir Belediye Başkan yardımcımız, genç, dinamik, çalışkan güler yüzlü kardeşimiz Sayın Nafiz Dirikoç ve zabıta müdürü Yaşar Karaaslan, Zabıta amirimiz Erkan Altundağ Kardeşlerimizle pazarımızda daha iyi hizmet verebilmek için istişarelerde bulunduk. Emek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler" diye konuştu.  
Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç ve beraberindeki zabıta müdürlüğü yöneticileri Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret ettiler.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Dirikoç ve beraberindeki zabıta müdürlüğü yöneticileri Nevşehir Pazarcılar Odasını ziyaret ettiler.  

Hazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, "Nevşehir Belediye Başkan yardımcımız, genç, dinamik, çalışkan güler yüzlü kardeşimiz Sayın Nafiz Dirikoç ve zabıta müdürü Yaşar Karaaslan, Zabıta amirimiz Erkan Altundağ Kardeşlerimizle pazarımızda daha iyi hizmet verebilmek için istişarelerde bulunduk. Emek ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.