TÜGVA'dan Polat'a hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 14.01.2022 - 12:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TÜGVA'dan Polat'a hayırlı olsun ziyareti

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş ve beraberindeki gençler Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş ve beraberindeki gençler Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.     Ziyarette Nevşehirdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi için istişarelerde bulunuldu.    İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, ilimizde yürütülen eğitim öğretim çalışmalarında tüm paydaşlarla koordinasyon içinde çalışmanın önemine değinerek TÜGVA Nevşehir Temsilciğine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 
TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş ve beraberindeki gençler Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş ve beraberindeki gençler Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  

 

Ziyarette Nevşehirdeki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi için istişarelerde bulunuldu. 

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, ilimizde yürütülen eğitim öğretim çalışmalarında tüm paydaşlarla koordinasyon içinde çalışmanın önemine değinerek TÜGVA Nevşehir Temsilciğine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.