Ortahisar Belediyesi başarılı öğrencilere balon turu düzenledi

NEVŞEHİR 06.08.2022 - 11:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ortahisar Belediyesi başarılı öğrencilere balon turu düzenledi

Ortahisar Belediyesi tarafından eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sınavlarda başarılı olan öğrenciler için balon turu düzenledi.
    Ortahisar Belediyesi tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde kasabada bulunan ortaokulların 7.ve 8.sınıflarında başarılı olan öğrenciler için balon turu düzenlendi. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında,  “2021-2022 Eğitim-öğretim yılı içerisinde, Belediyemizin sponsorluğunda, kasabamızdaki ortaokulların 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediğimiz LGS Deneme Sınavlarının sonucunda ilk 3 dereceye giren, toplam 6 öğrencimizle birlikte söz verdiğimiz gibi balona binerek Kapadokya semalarına yükseldik.  Dereceye giren öğrencilerimiz; Muammer Deveci, Yağmur Sena Orak, Elanur Genç, Ebubekir Koçdemir, Mehmet Altuntaş ve Pınar Aydoğan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bizlere eşlik eden İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize de teşekkür ederiz” dedi. Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen balon turuna Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir de katıldı.
Ortahisar Belediyesi tarafından eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan sınavlarda başarılı olan öğrenciler için balon turu düzenledi.

 

 

Ortahisar Belediyesi tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde kasabada bulunan ortaokulların 7.ve 8.sınıflarında başarılı olan öğrenciler için balon turu düzenlendi. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında,  “2021-2022 Eğitim-öğretim yılı içerisinde, Belediyemizin sponsorluğunda, kasabamızdaki ortaokulların 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediğimiz LGS Deneme Sınavlarının sonucunda ilk 3 dereceye giren, toplam 6 öğrencimizle birlikte söz verdiğimiz gibi balona binerek Kapadokya semalarına yükseldik.  Dereceye giren öğrencilerimiz; Muammer Deveci, Yağmur Sena Orak, Elanur Genç, Ebubekir Koçdemir, Mehmet Altuntaş ve Pınar Aydoğan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bizlere eşlik eden İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize de teşekkür ederiz” dedi.

Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen balon turuna Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Memet Polat ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.