Gülşehir’de bu özel günde 1 çift dünya evine girdi

GÜNCEL 22.02.2022 - 17:23, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir’de bu özel günde 1 çift dünya evine girdi

Tüm dünyada olduğu gibi Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde de 02.02.2022 çılgınlığı yaşanırken ilçede bir çift dünya evine girdi.
    NEVŞEHİR(KHA)-Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde 02.02.2022 saat 14.00’te bir çift Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin kıydığı nikahta dünya evine girdi. Bu özel günde dünya evine giren genci çiftin mutluluğu görülmeye değerken dünya evine giren genç çifti aileleri ve yakınları yalnız bırakmadı.   Böylesine özel bir günde dünya evine girdikleri için son derece mutlu olduklarını ifade eden Gözde Yayan, “ 8 yıldır birlikte olduğum sevdiğim kişiyle bugün böylesine anlamlı bir günde evlendik. Çok mutluyuz. Nikahımızı kıyan Gülşehir Belediye Başkanımız Fatih Çiftçi’ye çok teşekkür ederim” dedi.   Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’de böyle bir özel günü tercih ederek dünya evine giren genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim diye konuştu.   
Tüm dünyada olduğu gibi Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde de 02.02.2022 çılgınlığı yaşanırken ilçede bir çift dünya evine girdi.

 

 

NEVŞEHİR(KHA)-Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde 02.02.2022 saat 14.00’te bir çift Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin kıydığı nikahta dünya evine girdi. Bu özel günde dünya evine giren genci çiftin mutluluğu görülmeye değerken dünya evine giren genç çifti aileleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

 

Böylesine özel bir günde dünya evine girdikleri için son derece mutlu olduklarını ifade eden Gözde Yayan, “ 8 yıldır birlikte olduğum sevdiğim kişiyle bugün böylesine anlamlı bir günde evlendik. Çok mutluyuz. Nikahımızı kıyan Gülşehir Belediye Başkanımız Fatih Çiftçi’ye çok teşekkür ederim” dedi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’de böyle bir özel günü tercih ederek dünya evine giren genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.