Özgöçmen

Başkan Süslü vatandaşlarla bayramlaştı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 02.05.2022 - 15:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Süslü vatandaşlarla bayramlaştı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü vatandaşla bir araya gelerek bayramlaştı.
    Uçhisar Belediye Başkanlığı tarafından pandemi dönemi verilen aradan sonra bayramlaşma töreni yeniden gerçekleştirildi. Merkez camiinde öğle namazı sonrası başlayan program belediye binasında devam etti. Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkanımız Osman Süslü, tüm İslam âleminin bayramını da kutladı. Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkanımız Osman Süslü, "Bir kez daha Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı da insanları birbirine yaklaştıran, akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı ve mübarek bir gün. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nda da belediye olarak tüm ekiplerimiz ile kasaba halkımızın hizmetinde olacağız" dedi. Bayramlaşma programı, Uçhisar Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulan ikramlarla birlikte sona erdi.    
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü vatandaşla bir araya gelerek bayramlaştı.

 

 

Uçhisar Belediye Başkanlığı tarafından pandemi dönemi verilen aradan sonra bayramlaşma töreni yeniden gerçekleştirildi. Merkez camiinde öğle namazı sonrası başlayan program belediye binasında devam etti. Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkanımız Osman Süslü, tüm İslam âleminin bayramını da kutladı.
Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkanımız Osman Süslü, "Bir kez daha Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı müstesna günlerdir. Ramazan Bayramı da insanları birbirine yaklaştıran, akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı ve mübarek bir gün. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramı'nda da belediye olarak tüm ekiplerimiz ile kasaba halkımızın hizmetinde olacağız" dedi.
Bayramlaşma programı, Uçhisar Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulan ikramlarla birlikte sona erdi.

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.