Urgenç; ‘Öğretmene verilen değer çocuklarımıza verdiğimiz kıymettir’

NEVŞEHİR 31.03.2022 - 18:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Urgenç; ‘Öğretmene verilen değer çocuklarımıza verdiğimiz kıymettir’

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Sarıhıdır Köyünde veli tarafından darp edilen öğretmeni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Öğretmene verilen değer çocuklarımıza verdiğimiz kıymettir, dedi.
    Başkan Urgenç öğretmene yapılan çirkin saldırı ile şu ifadeleri kullandı.   “Sarıhıdır Köyünde 11 yıldır bu köyümüzde öğretmenlik yapan çocuklarımızın yetişmesini sağlayan, emek veren öğretmenimize veli tarafından yapılan saldırı tüm eğitim camiasına yapılmıştır. Saldırının failleri hukuk önünde gerekli cezasını almalıdır. Bu saldırı göstermiştir ki Öğretmenlik Meslek Kanununda eğitim camiasına yönelik yapılan saldırılarda yaptırım uygulayacak maddelerin yer alması gerekmektedir. Başta öğretmenimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, her daim öğretmenimizin yanında yer alacağımızı kamuoyuna duyururuz. Ziyaretimize eşlik eden Ürgüp şube müdürümüz Sn. Adem Çete ve Türk Eğitim Sen şube başkan yardımcısı Sefa Atar, Türk Eğitim Sen Ürgüp İlçe başkanımız Hasan Fındıklı'ya teşekkür ederiz. Atatürk'ün şu veciz sözü unutulmamalıdır; Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır” İfadelerini kullandı.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, Sarıhıdır Köyünde veli tarafından darp edilen öğretmeni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Öğretmene verilen değer çocuklarımıza verdiğimiz kıymettir, dedi.

 

 

Başkan Urgenç öğretmene yapılan çirkin saldırı ile şu ifadeleri kullandı.

 

“Sarıhıdır Köyünde 11 yıldır bu köyümüzde öğretmenlik yapan çocuklarımızın yetişmesini sağlayan, emek veren öğretmenimize veli tarafından yapılan saldırı tüm eğitim camiasına yapılmıştır. Saldırının failleri hukuk önünde gerekli cezasını almalıdır. Bu saldırı göstermiştir ki Öğretmenlik Meslek Kanununda eğitim camiasına yönelik yapılan saldırılarda yaptırım uygulayacak maddelerin yer alması gerekmektedir. Başta öğretmenimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, her daim öğretmenimizin yanında yer alacağımızı kamuoyuna duyururuz. Ziyaretimize eşlik eden Ürgüp şube müdürümüz Sn. Adem Çete ve Türk Eğitim Sen şube başkan yardımcısı Sefa Atar, Türk Eğitim Sen Ürgüp İlçe başkanımız Hasan Fındıklı'ya teşekkür ederiz. Atatürk'ün şu veciz sözü unutulmamalıdır; Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.