Tarımsal üretime yönelik kurslar planlanıyor

NEVŞEHİR 03.03.2022 - 12:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Tarımsal üretime yönelik kurslar planlanıyor

Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tarımsal üretime yönelik kursların açılması planlanıyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tarımsal üretime yönelik kursların açılması planlanıyor.     Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, İl Müdürü ile tarımsal üretime dayalı açılması muhtemel kurslar hakkında istişarelerde bulundu.     Açılması planlanan bu kursların aynı zamanda çiftçiyi gelişen tarım teknolojileri konusunda da eğitmek amaçlı yapılacağını kaydeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Koçak, yapılan istişareler sonucunda önümüzdeki günlerde bu konuda açılacak kursların kamuoyuna duyurulacağını da sözlerine ekledi. 
Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tarımsal üretime yönelik kursların açılması planlanıyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezinde tarımsal üretime yönelik kursların açılması planlanıyor.  

 

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, İl Müdürü ile tarımsal üretime dayalı açılması muhtemel kurslar hakkında istişarelerde bulundu.  

 

Açılması planlanan bu kursların aynı zamanda çiftçiyi gelişen tarım teknolojileri konusunda da eğitmek amaçlı yapılacağını kaydeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Koçak, yapılan istişareler sonucunda önümüzdeki günlerde bu konuda açılacak kursların kamuoyuna duyurulacağını da sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.