Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Ağustos ayında rekor başvuru yapıldı

SAĞLIK 02.09.2022 - 15:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Ağustos ayında rekor başvuru yapıldı

Nevşehir Devlet Hastanesine Hasta başvuruları Ağustos ayında zirve yaptı.
    Hastane Yönetiminin verdiği bilgilere göre Hastaneye sadece Ağustos ayı içerisinde toplam 110 bin hasta muayenesi yapıldı. Ayrıca 1100’ü büyük Ameliyat grubu olmak üzere toplam 3 bin 200 girişimsel işlem yapıldı. Nevşehir Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Nevşehir Devlet Hastanesine çeşitli branşlar da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Psikiyatri Uzmanı, Dahiliye(İç Hastalıkları) Uzmanı, Çocuk Psikiyatri Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Endokrin Uzmanı ve 22 Pratisyen kadrosu ile toplamda yeni yapılacak 31 adet doktor ataması ile de önümüzdeki günlerde genişleyen kadrosuyla hizmet kalitesini yükselterek Nevşehir halkına hizmet etmeye devam edecektir” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Devlet Hastanesine Hasta başvuruları Ağustos ayında zirve yaptı.

 

 

Hastane Yönetiminin verdiği bilgilere göre Hastaneye sadece Ağustos ayı içerisinde toplam 110 bin hasta muayenesi yapıldı. Ayrıca 1100’ü büyük Ameliyat grubu olmak üzere toplam 3 bin 200 girişimsel işlem yapıldı.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Nevşehir Devlet Hastanesine çeşitli branşlar da Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Psikiyatri Uzmanı, Dahiliye(İç Hastalıkları) Uzmanı, Çocuk Psikiyatri Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Endokrin Uzmanı ve 22 Pratisyen kadrosu ile toplamda yeni yapılacak 31 adet doktor ataması ile de önümüzdeki günlerde genişleyen kadrosuyla hizmet kalitesini yükselterek Nevşehir halkına hizmet etmeye devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.