Özgöçmen

Başkanlardan NZO'ya ziyaret

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 01.12.2021 - 10:52, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkanlardan NZO'ya ziyaret

Nevşehir Damızlık Birliği ve Süt Üreticileri Birliği başkanları Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Damızlık Birliği ve Süt Üreticileri Birliği başkanları Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.     Göreve geldiği ilk günden itibaren Oda ve birliklerin beraber çalışmasına önem veren NZO Başkanı Kahraman Kaya, "Damızlık Birliği Başkanı Ali Dönmez ve Süt Üreticiler Birliği Başkanı Gani Eren odamızı ziyarette bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.  
Nevşehir Damızlık Birliği ve Süt Üreticileri Birliği başkanları Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Damızlık Birliği ve Süt Üreticileri Birliği başkanları Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ettiler.  

 

Göreve geldiği ilk günden itibaren Oda ve birliklerin beraber çalışmasına önem veren NZO Başkanı Kahraman Kaya, "Damızlık Birliği Başkanı Ali Dönmez ve Süt Üreticiler Birliği Başkanı Gani Eren odamızı ziyarette bulundular. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.  

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.