Nevşehir'de uyuşturucuya geçit yok

ASAYİŞ 29.08.2022 - 17:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir'de uyuşturucuya geçit yok

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında denetim yapıldı.
    İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilimizde uyuşturucuya yönelik son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda; “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından meydana gelen 17 olayda, 5,84 gr. kubar esrar, 2,42 gr. plaka esrar, 18,70 gr. metamfetamin, 3 adet sentetik ecza  maddeleri ele geçirildi ve 20 şahsa işlem yapıldı. “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçlarından meydana gelen 1 olayda,  kâğıda emdirilmiş halde 812 adet sentetik kannobinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi ve 1 şüpheli şahsa adli işlem yapıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında denetim yapıldı.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilimizde uyuşturucuya yönelik son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;
“Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından meydana gelen 17 olayda, 5,84 gr. kubar esrar, 2,42 gr. plaka esrar, 18,70 gr. metamfetamin, 3 adet sentetik ecza  maddeleri ele geçirildi ve 20 şahsa işlem yapıldı.
“Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçlarından meydana gelen 1 olayda,  kâğıda emdirilmiş halde 812 adet sentetik kannobinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi ve 1 şüpheli şahsa adli işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.