Yaz Olimpiyatlarında Bronz Madalya kazandı

SPOR 07.05.2022 - 12:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yaz Olimpiyatlarında Bronz Madalya kazandı

Aslen Nevşehirli olup Ankara'da yaşayan sporcu Zeynep Erdoğan, Brezilya'da düzenlenen İşitme engelliler yaz olimpiyatlarından bronz madalya kazandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Aslen Nevşehirli olup Ankara'da yaşayan sporcu Zeynep Erdoğan, Brezilya'da düzenlenen İşitme engelliler yaz olimpiyatlarından bronz madalya kazandı.    Bir önceki turnuvada Dünya 2. olarak madalya kazanan Nevşehirli sporcu Zeynep Erdoğan yeni bir başarıya daha imza attı ve Brezilyada düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 68 kg karate branşında Ferdi kumite de bronz madalya kazandı.    Ülkemizi ve Şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcu Erdoğan, Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak bir kez daha gururlandırdı. 
Aslen Nevşehirli olup Ankara'da yaşayan sporcu Zeynep Erdoğan, Brezilya'da düzenlenen İşitme engelliler yaz olimpiyatlarından bronz madalya kazandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Aslen Nevşehirli olup Ankara'da yaşayan sporcu Zeynep Erdoğan, Brezilya'da düzenlenen İşitme engelliler yaz olimpiyatlarından bronz madalya kazandı. 

 

Bir önceki turnuvada Dünya 2. olarak madalya kazanan Nevşehirli sporcu Zeynep Erdoğan yeni bir başarıya daha imza attı ve Brezilyada düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 68 kg karate branşında Ferdi kumite de bronz madalya kazandı. 

 

Ülkemizi ve Şehrimizi en iyi şekilde temsil eden sporcu Erdoğan, Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak bir kez daha gururlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.