Özgöçmen

Gece gündüz dua aldılar, takdir topladılar

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
21.10.2021 - 16:33, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gece gündüz dua aldılar, takdir topladılar

Nevşehir Genç İHH, çalışmaları ve hayata geçirdiği projelerle 81 il arasında Türkiye 2’nci teşkilat oldu.
  Nevşehir’de, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla gece gündüz yaz kış demeden çalışmalar sergileyen Nevşehir Genç İHH, takdir toplamaya devam ediyor.   Yüz yüze eğitimin uzun bir aradan sonra yeniden başladığı bu dönemde, şehir dışından gelen ve kenti tanımayan üniversite öğrencilerine rehberlik ederek çok sayıda öğrencinin yurt veya evlere yerleşmesini temin eden Nevşehir Genç İHH, öğrencilerin konaklayacağı evleri ihtiyaç duyulan eşyalarla donatarak geleceğimiz olan gençleri yalnız bırakmadı.   Pandemi ile mücadele sürecinde, Nevşehir il merkezi, belde ve köyleri gezip ihtiyaç sahiplerinin kapısına gıda kolisi, hijyen malzemesi bırakan Genç İHH üyeleri, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla çok sayıda sosyal farkındalık projesine de imza atmaya devam ediyor.   Yurt dışında Osmanlı’nın miras bıraktığı kadim topraklardaki mazlum Müslümanlar için su kuyusu, kurban, gıda, ilaç gibi bağışlar ulaştıran Nevşehir Genç İHH teşkilatı, yurt içinde de binlerce hemşehrimizin ve yetim çocuğun yüzünü güldürdü.   Bu kapsamlı çalışmalarından dolayı Nevşehir Genç İHH Teşkilatı, Ankara’da düzenlenen törenle Türkiye 2’nciliği ödülünü aldı.
Nevşehir Genç İHH, çalışmaları ve hayata geçirdiği projelerle 81 il arasında Türkiye 2’nci teşkilat oldu.

 

Nevşehir’de, “İyilik her zaman her yerde” sloganıyla gece gündüz yaz kış demeden çalışmalar sergileyen Nevşehir Genç İHH, takdir toplamaya devam ediyor.

 

Yüz yüze eğitimin uzun bir aradan sonra yeniden başladığı bu dönemde, şehir dışından gelen ve kenti tanımayan üniversite öğrencilerine rehberlik ederek çok sayıda öğrencinin yurt veya evlere yerleşmesini temin eden Nevşehir Genç İHH, öğrencilerin konaklayacağı evleri ihtiyaç duyulan eşyalarla donatarak geleceğimiz olan gençleri yalnız bırakmadı.

 

Pandemi ile mücadele sürecinde, Nevşehir il merkezi, belde ve köyleri gezip ihtiyaç sahiplerinin kapısına gıda kolisi, hijyen malzemesi bırakan Genç İHH üyeleri, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla çok sayıda sosyal farkındalık projesine de imza atmaya devam ediyor.

 

Yurt dışında Osmanlı’nın miras bıraktığı kadim topraklardaki mazlum Müslümanlar için su kuyusu, kurban, gıda, ilaç gibi bağışlar ulaştıran Nevşehir Genç İHH teşkilatı, yurt içinde de binlerce hemşehrimizin ve yetim çocuğun yüzünü güldürdü.

 

Bu kapsamlı çalışmalarından dolayı Nevşehir Genç İHH Teşkilatı, Ankara’da düzenlenen törenle Türkiye 2’nciliği ödülünü aldı.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.