Başkan Çetin'den yetki süreci değerlendirmesi

NEVŞEHİR 20.05.2022 - 11:02, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Çetin'den yetki süreci değerlendirmesi

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin'in yetki süreci değerlendirmesinde bulundu.
    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin'in yetki süreci değerlendirmesinde bulundu.    Çetin, "Türk sağlık sen Nevşehir Şubesi olarak bir yetki sürecini daha geride bırakmış bulunmaktayız. Bu süre zarfı içerisinde her tülü baskı, mobing, zulme ve ayrımcılığa rağmen yılmadan, yıkılmadan korkmadan, bir adım dahi geri atmadan mücadele eden Türk Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe ve İşyeri Temsilcilerimize ve bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yetki döneminde 2021 yılında 518 olan üye sayımızı 34,5 artırarak 699 çıkarmış bulunmaktayız. Ülkemizin 2023 yılı vizyonu çerçevesinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini en üst seviye çıkarama azmi ve kararlılığındayız" dedi.
Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin'in yetki süreci değerlendirmesinde bulundu.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin'in yetki süreci değerlendirmesinde bulundu. 

 

Çetin, "Türk sağlık sen Nevşehir Şubesi olarak bir yetki sürecini daha geride bırakmış bulunmaktayız. Bu süre zarfı içerisinde her tülü baskı, mobing, zulme ve ayrımcılığa rağmen yılmadan, yıkılmadan korkmadan, bir adım dahi geri atmadan mücadele eden Türk Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe ve İşyeri Temsilcilerimize ve bize destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yetki döneminde 2021 yılında 518 olan üye sayımızı 34,5 artırarak 699 çıkarmış bulunmaktayız. Ülkemizin 2023 yılı vizyonu çerçevesinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini en üst seviye çıkarama azmi ve kararlılığındayız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.