Özgöçmen

Süslü’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 21.10.2021 - 18:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Süslü’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Süslü mesajında; “21 Ekim 1860 tarihinde Tercüman-ı Ahval Gazetesinin Agâh Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk özel fikir gazetesi olarak çıkarılmasının yıldönümü her yıl Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Edindikleri bilgiyi ilkeli ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Gününü kutlar meslek hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerim” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Osman Süslü mesajında; “21 Ekim 1860 tarihinde Tercüman-ı Ahval Gazetesinin Agâh Efendi ve İbrahim Şinasi tarafından ilk özel fikir gazetesi olarak çıkarılmasının yıldönümü her yıl Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır.

Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir.

Edindikleri bilgiyi ilkeli ve doğru bir şekilde kamuoyuyla paylaşan meslek ilkelerine bağlı kalarak özveriyle çalışmaya gayret gösteren ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Gününü kutlar meslek hayatlarında başarı ve kolaylıklar dilerim” ifadelerinde bulundu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.