Uçhisar Belediyesi, lise öğrencilerine yol parası desteği verecek

EĞİTİM 06.09.2022 - 14:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Uçhisar Belediyesi, lise öğrencilerine yol parası desteği verecek

Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’den 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Nevşehir il merkezinde öğrenimlerine devam eden lise öğrencilerine yol parası desteği verecek.
    Uçhisar Belediye Başkanlığı tarafından; ikameti kasabamızda bulunan, eğitim - öğretimini Nevşehir il merkezinde devam ettiren lise öğrencilerimize yol parası desteğinde bulunulacak. Belediye Başkanı Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada “ Kasabamız öğrencilerine destek olma anlamında yaptığımız çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Öğrencilerimizin günümüz koşullarında yapılan zamlardan; en asgari koşulda etkilenmeleri için otobüs biletlerini biz karşılayacağız. Kasabamıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. Başvuruların 30 Eylül tarihine kadar Uçhisar Belediyesi- Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler birimine öğrenci belgesi ve kimlik kartı ile yapılması gerekmektedir.
Uçhisar Belediye Başkanı Süslü’den 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Nevşehir il merkezinde öğrenimlerine devam eden lise öğrencilerine yol parası desteği verecek.

 

 

Uçhisar Belediye Başkanlığı tarafından; ikameti kasabamızda bulunan, eğitim - öğretimini Nevşehir il merkezinde devam ettiren lise öğrencilerimize yol parası desteğinde bulunulacak.

Belediye Başkanı Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada “ Kasabamız öğrencilerine destek olma anlamında yaptığımız çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Öğrencilerimizin günümüz koşullarında yapılan zamlardan; en asgari koşulda etkilenmeleri için otobüs biletlerini biz karşılayacağız. Kasabamıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Başvuruların 30 Eylül tarihine kadar Uçhisar Belediyesi- Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler birimine öğrenci belgesi ve kimlik kartı ile yapılması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.