Özgöçmen

Vefalı Müdür Seyrani İpek

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 18.11.2021 - 12:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Vefalı Müdür Seyrani İpek

Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Seyrani İpek, eğitime önemli katkılar sağlamış, emekli ve hasta öğretmenleri salgın tedbirleri kapsamında ziyaret etmeyi sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Seyrani İpek, eğitime önemli katkılar sağlamış, emekli ve hasta öğretmenleri salgın tedbirleri kapsamında ziyaret etmeyi sürdürüyor.     Nevşehir'de uzun yıllar çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik ve il milli eğitim müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olan iki eğitimciyi evlerinde ziyaret eden Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürü Seyrani İpek, "Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü olarak değerli öğretmenlerimizi imkanlar ölçüsünde ve covid tedbirleri kapsamında ziyaret etmeye devam ediyoruz. Emekli öğretmenimiz Salih Çavuşoğlu Beyi evinde ziyaret ettik. Sağlık ve afiyetler diledik. Ayrıca rahatsızlığı nedeniyle evde istirahat eden emekli öğretmenimiz  Osman Balak beye de geçmiş olsun ziyaretinde bulunup acil şifalar diledik" yorumunda bulundu.    
Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Seyrani İpek, eğitime önemli katkılar sağlamış, emekli ve hasta öğretmenleri salgın tedbirleri kapsamında ziyaret etmeyi sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Seyrani İpek, eğitime önemli katkılar sağlamış, emekli ve hasta öğretmenleri salgın tedbirleri kapsamında ziyaret etmeyi sürdürüyor.  

 

Nevşehir'de uzun yıllar çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik ve il milli eğitim müdür yardımcılığı görevlerinde bulunmuş olan iki eğitimciyi evlerinde ziyaret eden Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürü Seyrani İpek, "Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü olarak değerli öğretmenlerimizi imkanlar ölçüsünde ve covid tedbirleri kapsamında ziyaret etmeye devam ediyoruz. Emekli öğretmenimiz Salih Çavuşoğlu Beyi evinde ziyaret ettik. Sağlık ve afiyetler diledik. Ayrıca rahatsızlığı nedeniyle evde istirahat eden emekli öğretmenimiz  Osman Balak beye de geçmiş olsun ziyaretinde bulunup acil şifalar diledik" yorumunda bulundu.  

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.