Polat, okul müdürleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

EĞİTİM 25.02.2022 - 11:19, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Polat, okul müdürleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
  İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, il merkezindeki okul müdürleri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.   İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürleri Malik Erdoğan, Fatih Günkan, Bilal Altan ve Alaaddin Çakırcı katıldı.   İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir'in sahip olduğu potansiyeli kullanarak eğitimde hak ettiği yere geleceğine dikkat çekerek "Ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın umudu olan yavrularımız için omuz omuza hep birlikte çalışacağız. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.   2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantıda; Okullardaki salgın tedbirleri, Öğrencilerin akademik başarısının arttırılması, Öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif becerilerinin geliştirilmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar, Öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek için yapılan faaliyet ve etkinlikler, Mesleki Eğitim Merkezi programı kapsamında yürütülen çalışmalar, Veliler ve okullar arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi, Taşımalı eğitim ve taşıma kapsamında verilen yemek hizmeti ile ilgili dikkat edilecek hususlar hakkında görüşüldü.   İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat toplantı sonunda okul müdürlerinin sorularını cevaplayarak görüş, öneri ve talepleri dinledi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, il merkezindeki okul müdürleri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Şube Müdürleri Malik Erdoğan, Fatih Günkan, Bilal Altan ve Alaaddin Çakırcı katıldı.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, Nevşehir'in sahip olduğu potansiyeli kullanarak eğitimde hak ettiği yere geleceğine dikkat çekerek "Ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın umudu olan yavrularımız için omuz omuza hep birlikte çalışacağız. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.

 

2021-2022 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantıda; Okullardaki salgın tedbirleri, Öğrencilerin akademik başarısının arttırılması, Öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif becerilerinin geliştirilmesi için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar, Öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek için yapılan faaliyet ve etkinlikler, Mesleki Eğitim Merkezi programı kapsamında yürütülen çalışmalar, Veliler ve okullar arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi, Taşımalı eğitim ve taşıma kapsamında verilen yemek hizmeti ile ilgili dikkat edilecek hususlar hakkında görüşüldü.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat toplantı sonunda okul müdürlerinin sorularını cevaplayarak görüş, öneri ve talepleri dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.