Özgöçmen

Uçhisar’da 2.etap doğalgaz çalışmaları başladı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 01.06.2022 - 15:03, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Uçhisar’da 2.etap doğalgaz çalışmaları başladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün yoğun çalışmaları sonucunda 29 Kasım 2021 günü itibariyle yapımı tamamlanan bölgeler doğalgaza kavuştu.
      Kasabanın diğer bölgelerinin de doğalgaza kavuşması için 2. Etap fiziki çalışmaları başladı. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada: “Doğalgazın halkımız için öneminin farkındayız 2019 yılında ilk görüşmelere başladığımız doğalgazı 2021 yılında 1. Etap bölgesi kullanmaya başladı. Amacımız daha fazla vatandaşımızın bu imkandan yararlanması bunun için 2. Etap çalışmalarına büyük bir hızla başladık. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için çok çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceğiz. Emek ve katkılarından dolayı; Başta Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran’a, AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe’ye, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Özaltın’a, Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Sayın Özenç Gezgin’e ve yetkililerine şahsım ve tüm kasaba halkımız adına teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün yoğun çalışmaları sonucunda 29 Kasım 2021 günü itibariyle yapımı tamamlanan bölgeler doğalgaza kavuştu.

 

 

 

Kasabanın diğer bölgelerinin de doğalgaza kavuşması için 2. Etap fiziki çalışmaları başladı.


Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada: “Doğalgazın halkımız için öneminin farkındayız 2019 yılında ilk görüşmelere başladığımız doğalgazı 2021 yılında 1. Etap bölgesi kullanmaya başladı. Amacımız daha fazla vatandaşımızın bu imkandan yararlanması bunun için 2. Etap çalışmalarına büyük bir hızla başladık. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için çok çalışmaya, iş ve proje üretmeye devam edeceğiz. Emek ve katkılarından dolayı; Başta Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran’a, AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz ve Sayın Yücel Menekşe’ye, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk Özaltın’a, Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Sayın Özenç Gezgin’e ve yetkililerine şahsım ve tüm kasaba halkımız adına teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.