TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir'de oda başkanları ile buluştu

NEVŞEHİR 26.08.2022 - 13:55, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir'de oda başkanları ile buluştu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’nı ziyaret etti.
    TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindekiler Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve oda başkanları ile bir değerlendirme toplantısı yapan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, NTSO Başkanı Arif Parmaksız ile de bir süre görüştü. TESK Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, “Nevşehir ESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Yönetim Kurulu üyelerini TŞOF Başkanı ve genel başkan vekillerim Fevzi Apaydın ile M. Burhan Aksak, Kırşehir ESOB Başkanı ve Denetim Kurulu üyemiz Bahamettin Öztürk Aksaray ESOB Başkanı Doğan Ceylan ile birlikte ziyaret ederek esnafımızın sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine heyetim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindekiler Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve oda başkanları ile bir değerlendirme toplantısı yapan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, NTSO Başkanı Arif Parmaksız ile de bir süre görüştü.
TESK Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, “Nevşehir ESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Yönetim Kurulu üyelerini TŞOF Başkanı ve genel başkan vekillerim Fevzi Apaydın ile M. Burhan Aksak, Kırşehir ESOB Başkanı ve Denetim Kurulu üyemiz Bahamettin Öztürk Aksaray ESOB Başkanı Doğan Ceylan ile birlikte ziyaret ederek esnafımızın sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği için başkanımıza ve Yönetim Kurulu üyelerine heyetim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.