Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız merak edilenleri cevapladı

GÜNCEL 26.08.2022 - 13:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız merak edilenleri cevapladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı Seyit İnce bugün Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal haber ajans temsilcileri ile bir araya geldi.
    Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız beraberinde Meclis Başkanı Seyit İnce ile gazeteciler ile bir araya geldi. NTSO Başkanı Arif Parmaksız gazetecilerin merak ettiği tüm sorulara da yanıt verirken yapılan çalışmaları da kısaca anlattı. Parmaksız, NTSO tarafından yaptırılan 6 adet dükkanın Halk Bankası’nın yanı sıra Ürgüp Gümrük Müdürlüğü’ne de tahsis edildiğini ve buralarla ilgili görüşmelerinde devam ettiğini kaydetti. Parmaksız, “Tamamen odamız kaynakları ile her biri 850 metrekare alana sahip 6 adet dükkân yaptırdık. Dükkânlarımızdan 1 tanesi Halk Bankası’na kiraya verildi. Ürgüp Gümrük Müdürlüğü’nün,  girişimlerimiz sonucunda Nevşehir’e taşınma kararı onaylandı ve dükkânlarımızdan birini de Nevşehir Gümrük Müdürlüğü’ne tahsis ettik. Ayrıca KOSGEB nezdinde projeler hazırladık ve başvuru yaptık, kurulması halinde dükkanlarımızdan 1 veya 2 sini de İŞGEM ve TEKMER’e tahsis edeceğiz” dedi. NTSO Başkanı Arif Parmaksız göreve seçildi ilk günden bugüne kadar ne kendisinin, ne meclis üyelerinin ne de komite başkanlarının huzur hakkı almadığını söyledi. Parmaksız, “Göreve geldiğimiz günden beri, ne yönetim kurulum ne meclis üyelerim, huzur hakkı almadan tamamen gönüllülük esasına göre hizmet vermekteyiz. Küçük rakamlar olarak görülebilir ancak yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleri olarak hesaplama yaparsanız bunun odaya maliyeti yaklaşık olarak yıllık 350-400 bin liradır. Temsil giderlerimizi de minimize ettik” diye konuştu. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız TOBB, MEB ve TOBB ETÜ işbirliğinde meslek liselerini de sahiplendiklerini ifade ederken, “81 ilde 81 meslek lisesi için TOBB, MEB ve TOBB ETÜ işbirliğinde yürüttüğümüz meslek lisesi proje protokolü ile önce Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini sonra da Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini aldık. Protokol yürütme kurullarımız ile bu okulları modernize ederek daha modern ve teknolojik okullar olmasını sağlıyoruz. Okullarımızın yüzde doluluk oranını yakaladık” şeklinde konuştu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı Seyit İnce bugün Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal haber ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

 

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız beraberinde Meclis Başkanı Seyit İnce ile gazeteciler ile bir araya geldi. NTSO Başkanı Arif Parmaksız gazetecilerin merak ettiği tüm sorulara da yanıt verirken yapılan çalışmaları da kısaca anlattı. Parmaksız, NTSO tarafından yaptırılan 6 adet dükkanın Halk Bankası’nın yanı sıra Ürgüp Gümrük Müdürlüğü’ne de tahsis edildiğini ve buralarla ilgili görüşmelerinde devam ettiğini kaydetti. Parmaksız, “Tamamen odamız kaynakları ile her biri 850 metrekare alana sahip 6 adet dükkân yaptırdık. Dükkânlarımızdan 1 tanesi Halk Bankası’na kiraya verildi. Ürgüp Gümrük Müdürlüğü’nün,  girişimlerimiz sonucunda Nevşehir’e taşınma kararı onaylandı ve dükkânlarımızdan birini de Nevşehir Gümrük Müdürlüğü’ne tahsis ettik. Ayrıca KOSGEB nezdinde projeler hazırladık ve başvuru yaptık, kurulması halinde dükkanlarımızdan 1 veya 2 sini de İŞGEM ve TEKMER’e tahsis edeceğiz” dedi.
NTSO Başkanı Arif Parmaksız göreve seçildi ilk günden bugüne kadar ne kendisinin, ne meclis üyelerinin ne de komite başkanlarının huzur hakkı almadığını söyledi. Parmaksız, “Göreve geldiğimiz günden beri, ne yönetim kurulum ne meclis üyelerim, huzur hakkı almadan tamamen gönüllülük esasına göre hizmet vermekteyiz. Küçük rakamlar olarak görülebilir ancak yönetim kurulu, meclis ve meslek komiteleri olarak hesaplama yaparsanız bunun odaya maliyeti yaklaşık olarak yıllık 350-400 bin liradır. Temsil giderlerimizi de minimize ettik” diye konuştu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız TOBB, MEB ve TOBB ETÜ işbirliğinde meslek liselerini de sahiplendiklerini ifade ederken, “81 ilde 81 meslek lisesi için TOBB, MEB ve TOBB ETÜ işbirliğinde yürüttüğümüz meslek lisesi proje protokolü ile önce Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini sonra da Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini aldık. Protokol yürütme kurullarımız ile bu okulları modernize ederek daha modern ve teknolojik okullar olmasını sağlıyoruz. Okullarımızın yüzde doluluk oranını yakaladık” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.