Özgöçmen

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden ilk çiçek Vali Becel’e

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 08.03.2022 - 15:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden ilk çiçek Vali Becel’e

  8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile il merkezinde faaliyet gösteren kadın esnaf ve sanatkârları ziyaret ederek gül takdiminde bulundular.   NEVESOB Başkanı Pınarbaşı ziyarete başlarken ilk çiçek takdimini Vali Becel' e yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Akabinde Kadın esnaf ve sanatkârlar ziyaret edilerek kutlamada bulunuldu.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile il merkezinde faaliyet gösteren kadın esnaf ve sanatkârları ziyaret ederek gül takdiminde bulundular.

 

NEVESOB Başkanı Pınarbaşı ziyarete başlarken ilk çiçek takdimini Vali Becel' e yaparak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Akabinde Kadın esnaf ve sanatkârlar ziyaret edilerek kutlamada bulunuldu.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.